Xhaketë Versace me lesh, shtrirje me dy kraharorë që përmban xhaketa, butona metalikë me ngjyrë ari Medusa, jastëkët e shpatullave dhe dy xhepa saldatori.
 

Model #: A87128 A226027
Season: Vjeshte-Dimer 2020

VERSACE JACKET

€1.980,00Price