Krijuar nga mëndafshi i pastër Crépe de Chine, kjo këmishë e jashtëzakonshme mburret me shtypjen Acanthus në të cilën detaje elegante të gjetheve që shoqërohen me detaje të holla të modelit leopard dhe një sfond të bllokuar nga ngjyra. Stili është i pasuruar me butonat e theksuar të Medusas në ngjyrë ari.

 

 

Model #: A84722 A235469
Season: Vjeshte-Dimer 2020

ACANTHUS PRINT CRÊPE DE CHINE SHIRT

€960,00Price