Xhinse me bel të lartë të qëndisura në xhepat e përparmë dhe të kundërt, me lulet e preferuara të Donatella Versace - Trëndafila.

 

Model #: A84996 A235996
Season: Vjeshte-Dimer 2020

EMBROIDERED ROSES JEANS

€630,00Price