Unaza e modelit Greca me zbukurime kristali.

Të gjitha sendet e bizhuterive Versace janë pa plumb dhe nikel.

 

Model #: DG5H154 DJMX KCOT
Season: Vjeshte-Dimer 2020

GRECA RING VERSACE

€270,00Price