top of page
VERSACE MEDUSA BUTTON WOOL TROUSERS

VERSACE MEDUSA BUTTON WOOL TROUSERS

€740,00 Regular Price
€370,00Sale Price

Pantallona zyrtare Versace të bëra prej pëlhure prej leshi, me disa detaje të veçanta, me çarje anësore, butona metalikë me ton të artë dhe xhepat e përparmë francezë.

 


A87138 A226027
 

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?

Atëherë na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale ose përmes live chat!

  • Instagram
bottom of page