Xhinse të holla zbukurohen me butona dhe thumba të Medusa me ngjyrë ari.

 

Model #: A85450 A236007
Season: Vjeshte-Dimer 2020

 

VERSACE LOW RISE SLIM JEANS

€630,00Price