Unaza e theksuar me një logo të gdhendur dhe adresën milaneze të markës. Të gjitha produktet e Bizhuterive Versace janë pa plumb dhe nikel. Të gjitha materialet janë hipoalergjike.

 

Model #: DG58205 DJMT
Season: Vjeshte-Dimer 2020

 

 

VERSACE RING

€300,00Price