top of page
VERSACE - SAVAGE BAROCCO PRINT SILK BLAZER

VERSACE - SAVAGE BAROCCO PRINT SILK BLAZER

€2.900,00Price

Single breasted silk blazer enriched with Medusa buttons. Boasts the Savage Barocco print characterized by designs intrinsic to the house: zebra, Greca and stars intertwined with gold Barocco accents.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?


Porosia mund të kthehet brenda 24 orëve

*Artikujt me çmime speciale nuk mund të kthehen!

Na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale!

Porositë tona realizohen me postën :

  • Instagram
logposta.png
bottom of page