top of page
Wool nautical sweater with black and white stripes

Wool nautical sweater with black and white stripes

€800,00Price

Black and white wool and cotton striped sweater
Crew neck, long sleeves, ribbing, embossed silver-tone buttons on shoulder

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?


Porosia mund të kthehet brenda 24 orëve

*Artikujt me çmime speciale nuk mund të kthehen!

Na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale!

Porositë tona realizohen me postën :

  • Instagram
logposta.png
bottom of page