top of page


Themeluar në 2009 RUNWAY është dyqani i parë luksoz i cili gjithmonë ka prezentuar përzgjedhje bashkohore të nivelit të lartë të modës së fundit nga e gjithë bota.


Për më shumë se 11 vite RUNWAY  ka ndjekur inovacionin ,përsosmerinë duke kërkuar më të mirën.

Historia e RUNWAY është udhëtim përmes stilit ,ekspolirmit dhe traditës,nga një dyqan i vogel i kthyer ne nje destination kryesor i gjithë atyre që duan stilin luksin dhe modën e fundit .

Runway si një biznes familjar pasqyron vlerat ,traditën ,cilësinë perkushtimin dhe inovacionin.
 

RUNWAY Boutique & Cocktail Bar ❤️ Runway
bottom of page