top of page

Alexander McQueen
Një markë e modës e stilistëve që u themelua në vitin 1992 nga stilisti britanik Lee Alexander McQueen. Është emëruar pas tij dhe logoja ikonike tregon inicialet e tij. Kjo markë e njohur e modës është bërë e njohur për stilet e saj të guximshme dhe modelin modern të veshjeve tradicionale të modës. Në Vitkac mund të gjeni një gamë të gjerë këpucësh, rripash, sandalesh dhe aksesorësh të tjerë Alexander McQueen për meshkuj nga Alexander McQueen me mijëra artikuj për të zgjedhur. Me ardhjet e reja të veshjeve për meshkuj Alexander McQueen të shtuara çdo ditë, me siguri do të gjeni diçka të veçantë që kap në mënyrë të përsosur stilin tuaj personal në Runway.

bottom of page