homepage-1-180221-desk.jpg
kendall-jenner-versace-spring-summer-cam

Themeluar në 2009 RUNWAY është dyqani i parë luksoz i cili gjithmonë ka prezentuar përzgjedhje bashkohore të nivelit të lartë të modës së fundit nga e gjithë bota. Për më shumë se 11 vite RUNWAY  ka ndjekur inovacionin, përsosmerinë duke kërkuar më të mirën.

Historia e RUNWAY është udhëtim përmes stilit, ekspolirmit dhe traditës, nga një dyqan i vogël i kthyer në një destinacion kryesor i gjithë atyre që duan stilin luksin dhe modën e fundit. Runway si një biznes familjar pasqyron vlerat, traditën, cilësinë perkushtimin dhe inovacionin.
 

1200px-Versace_logo.svg.png
DSQUARED2.png
philipp-plein-logo-5224F14CE6-seeklogo.c
Billionaire_logo_logotype_wordmark.png
Alexander-McQueen-logo.png
b-balmain-paris-1543930283_edited.png
640px-Off-White_Logo.svg.png
fendi-logo_edited.png
713d3fbbcae7235be86ee77a69d073d4.png
Gucci-Emblem.png
valentino-logo-black-and-white.png
bottega-veneta-logo.png
1200px-Dolce_and_Gabbana.svg.png
304-3043584_get-ready-to-wear-those-red-
836ea2a4cc70fd5d27d683bcbae0241d.png
saint-laurent-paris-vector-logo_edited.p
creed-1760-logo-ECE7B8D5D8-seeklogo.com.